Welcomee!
Latest topics
» Запазване на ликове!
Пон Окт 20, 2014 2:06 pm by Elena Gilbert

» Търся си другарче за рп
Нед Юли 06, 2014 7:13 pm by Stephanie Williams

» Нашите приятели.
Вто Юли 01, 2014 5:56 pm by Elena Gilbert

» everything you say is on fire {vivian&damon}
Съб Юни 28, 2014 7:21 am by Vivian Matthews ∞

» Търся си...
Пет Юни 27, 2014 4:33 pm by Gabriel.

» Търся си другарче за gif
Пет Юни 27, 2014 4:29 pm by Gabriel.

» the evolution of a human being [ Johnathan Clermont | Gabriel ]
Пет Юни 27, 2014 11:02 am by Elena Gilbert

» Връщане на герой
Чет Юни 26, 2014 8:55 pm by Rebekah Mikaelson

» but you are my family after all / Niklaus and Tatia
Сря Юни 25, 2014 11:58 am by Niklaus Mikaelson

Вход

Забравих си паролата!

Our team!
Екип.
Rebekah
Mikaelson
birth date
31.09.
occupation
unemployed
member group
Admin/Original
status
single
portrayal
Claire Holt
alias
Barbie Klaus
Elena
Gilbert
birth date
07.02.1989
occupation
unemployed
member group
Admin/Vampire
status
single
portrayal
Nina Dobrev
alias
Warrior Princess
Nadia
Winchester
birth date
12.08.
occupation
unemployed
member group
Mod./Vampire
status
single
portrayal
Lucy Hale
alias
Lady Stoneheart
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 4 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 79, на Нед Яну 20, 2013 6:55 pm
Посещения
Free web counter

Карибите.

Go down

Карибите.

Писане by Elliеnor James di Toledo on Нед Дек 23, 2012 8:55 pm

Карибите.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Толкова много го обичах това място.Чудите се защо ли?! Ами с удоволствие ще ви разкажа.

Красиви пълни плажове,секси момчета наоколо,пет звезни хотели и ресторанти.. Та кой не харесва такъв живот?!За разлика от повечето същества и богове аз идвах тук не за да си почивам,а за да свърша някоя работа.Този път обаче беше различно нямах никакви задължения по време на престоят ми тук.Дори напротив чудех се какво да правя.Не че някога можеше да ми е скучно но все пак..
След като се настаних в хотела и се качих в стаята ми,от която имах гледка точно към морето, реших че няма смисъл да стоя тук затворена докато едни от най-добрите и посещавани нощни клубове бяха точно тук.Без дори да го премисля втори път започнах да се оправям и не бързах за никъде.Тук беше малко като във Вегас нямаше почивка нито през деня,нито вечерта.Не се притеснявах от факта,че съм сама ,защото винаги бях сама..В последствие си намирах компания а тук имах навика да срещам много стари познати и приятели.Силно се надявах и този път да срещна някой добър стар познат за компания ,поне за вечерта.. Нямаше шанс да остана сама така,че просто със горно вдигната глава и секси походка излязох от стаята и се запътих към изхода на хотела. Вече достатъчно бях обикаляла баровете и дискотеките тук за да знам къде да отида. Излизайки от хотела се качих в колата ,която бях поръчала и дадох коурдинатите на шофьора към нощният клуб.Не можех да се оплача от нищо.Щях да си изкарам доста забавна почивка.Когато след няколко минути вече бяхме пред дискотеката излязох от колата и се огледах наоколо.Имаше доста хора а опашката беше прекалено дълга.Запътих се право към входа и си влязох сякаш се качвам на Олимп.
Както всяка дискотека и тази беше препълнена,но разбира се за мен имаше свободно сепаре. Тук нямаше ВИП зона,но не ми и трябваше .Бях доволна от това ,че около мен няма припадащи от алкохолно натравяне тинейджъри,които се бутаха и не гледаха къде стъпват.Разположих се удобно на сепарето докато сервитьорът не дойде да ми вземе поръчката.Както винаги тя беше "Сухо Мартини с две маслинки". Започвах с лекият алкохол ,а после взависимост от компанията ми преминавах на друг.Огледах се наоколо за пореден път.Беше забавно и интересно.Нямах търпение да видя как ще се развие нощта в последствие ..Имаше много време докато се съмне така,че играта сега започваше.Само трябваше да си намеря ''конкуренция".

____________________________

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Kiss me hard before you go..

summertime sadness.

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Elliеnor James di Toledo

Posts : 34
Пари : 22536
Reputation : 4
Join date : 21.10.2012

http://worldofmagicrpg.bulgarianforum.net/forum

Върнете се в началото Go down

Re: Карибите.

Писане by Henry Flemming on Нед Дек 23, 2012 9:56 pm

Тъмната нощ се бе спуснала над земята,но милиардите светлинки я осветяваха.Светлините бяха ярки,телата се извиваха в синхрон с ритъма на песента,малките капчици пот се стичаха по темата им,правейки атмосферата още по-трудна за дишане,въздухът бе сгъстен,туп-туп..чуваха се отчетливите удряния на сърцата им,те бяха живи и изпълнени с енергия.Те бяха хора кoпнеещи за страст,за приключение и може би някои от тях щяха да го получат,а други..те щяха да останат в сивата и незабелязана част на обществото,но..на кого му пукаше,всъщност?На никого,да,точно така.И все пак,може би за просто някаква утеха все някой ден те щяха да открият и изпитат истинския плам на живота,който бе изпитал този вампир,стоящ на бара.Устните му се допряха до стъклената,навлажнена чаша и отпиха жадно поредната глътка алкохол,който се разтваряше във вените му.Погледът му наблюдаваше изкусителните женски тела,движещи се на фона на динамичната музика,но сякаш те не му бяха достатъчни,не можеха да задоволят любопитството му,не можеха да го впечатлят.Виктор вече беше на тази земя от доста дълги години и се бе научил да оценява красивото създание от просто..копието.
Мъжът стана от стола си и си проправи път през тълпата за да излезе навън.Получи някои доста нахални обарвания от страна на женската аудитория,на които можа да отвърне само с усмивка.Въздухът наистина бе на изчезване в помещението и когато пое глътка от свежия въздух навън сякаш дробовете му се намираха в Рая.
Чу се глухото ехо от звукът на токчетата,които се разхождаха по земята.Погледът на Виктор се отмести и пред очите му се появи жена.Съвсем нормално той огледа това нежно създание от долу до горе,в съзнанието му изникнаха помисли,които изобщо не бяха чисти,но пък бяха толкова приятни,ала дявол да го вземе..защо това тяло му се струваше толкова познато?Щом погледът му стигна до лицето на девойката усмивката му бе повече от доволна.Ха..това бе една от най-хубавите изненади,които наскоро му се бяха случвали.Вампирът облиза устните си последва девойката.
Отново се намираше в помещението,отново белите му дробове бяха изправени пред поредното предизвикателство,но това дори не представляваше проблем за него.За миг изгуби от погледа си русокоската,но след като отново я зърна изпита облекчение и задоволство.Бе въпрос на време кога Ел щеше да разбере,че така любимият й вампир бе на крачки от нея.Нямаше търпение да види реакцията й.Флейм се настани отново на стола си,а блондинката бе точно от другата му страна,а той бе с гръб към нея.Мъжът усети втренчения поглед и едвам сдържаше смеха си.Реши,че повече няма да я държи в напрежение и съвсем бавно се обърна,веднага намирайки погледа й.
-Отново обичайното,красавице?
Попита той и широката и блажена усмивка се разля върху лицето му.

____________________________

[You must be registered and logged in to see this image.]
The story of my life
I'm Right,I'm Wrong,We always had the good and bad.And that will never change.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Henry Flemming
Хамелеон.
Хамелеон.

Posts : 707
Пари : 25211
Reputation : 29
Join date : 11.11.2012

Върнете се в началото Go down

Re: Карибите.

Писане by Elliеnor James di Toledo on Нед Дек 23, 2012 10:16 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
Love,sex and magic

Докато си чаках питието си играех с кичур коса които го завъртах между пръстите ми,но за щастие бързо ми беше сервирано.Забелязах как един мъж ме гледа,но не му обърнах внимание.След като чух гласът му вътре в мен се обадиха спомени и емоции които не бях изпитвала от много отдавна.Цялата магия наоколо от всички танцуващи момичета и момчета,цигареният дим,многото алкохол, в първият момент ме обърка ,но после вдигнах поглед и го забих право в синеокият мъж стоящ точно до мен.
Каква приятна изненада само.Наистина не очаквах,че ще срещна точно него тук.. или където и да е.Бях загубила следите му от много,много години.Не бях от жените които търсеха мъжете си ,но той беше изключение.Както сам се изрази в мислите си "Любимият ми вампир" беше специален.Дори можех да кажа ,че ми беше също така и приятел ,както и прекрасен любовник.
Бях сурова и злобна,нямах приятели имах само врагове,но нещо в него ме накара да се пречупя за да поддържаме връзка. След като за части от секундата се сетих за всичко това хванах чашата си и допрях устни до нея. Отпих доста голяма глътка,от която определено имах нужда.
- Я виж ти каква приятна изненада .. Виктор Флейм - казах след това и повдигнах леко изпитателно вежда.
Той определено се радваше да ме види,нямаше човек или същество от мъжки пол което не се радваше да ме види .. е освен ако щеше да умре от моите ръце...
Можех да бъда както много примерна ,така и много грешна,но грехът ми беше в породата и Флейм го знаеше много добре.Не можах в първият момент да осъзная какво точно се случва и първото ми мартини свърши прекалено бързо.След като оставих празната чаша на масата се обърнах отново към древният вампир стоящ до мен.
- Какво правиш тук .. или обичайното - търсиш си момиченца които да прелъстиш ? - попитах закачливо и се огледах около нас.
Не можех да излъжа и да не забележа,че доста жени бяха вперили поглед в него.Виждах себе си в мъжки вариянт като погледнех него.
Преди много години си прекарвахме страхотно.. във всички обстоятелства ,но дали сега щеше да е така ?! Не ми се вярваше той да се е променил но кой знае.. всичко се случва дори и на безсмъртните...

____________________________

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Kiss me hard before you go..

summertime sadness.

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Elliеnor James di Toledo

Posts : 34
Пари : 22536
Reputation : 4
Join date : 21.10.2012

http://worldofmagicrpg.bulgarianforum.net/forum

Върнете се в началото Go down

Re: Карибите.

Писане by Henry Flemming on Нед Дек 23, 2012 10:55 pm

Ето това можеше да се нарече красота.Всяка една черта и извивка по божественото й тяло бе съвършена.Не се знае дали това се дължеше на простата причина,че това нежно същество бе богиня или на някакви чудо.Щом Флейм погледна блондинката право в очите толкова спомени нахлуха в съзнанието му.За тихите и спокойни вечери,които прекарваха заедно,до онези бурни нощи,в които забравяха дори имената си.Припомни си онова чувство да я има в ръцете си,да впива устните си в нейните,да вижда усмивката й.Ха,една от малкото жени,които някога бяха успявали да пленят Виктор.Докато си припомняше тези мигове вампирът не бе помръднал от мястото си,а погледът му не се бе отместил от нейния.
-Разочароваш ме,мила.Смятах,че ще ми се зарадваш повече.
Откъсна се разочаровано от устните му,това словосъчетание,а вампирът направи някаква нацупена гримаса,но не можа да се сдържи и се разсмя,отпивайки от питието си,но този път глътката бе по-голяма.Толкова голяма,че течността в чашата вече не съществуваше.Вампирът се почеса зад врата,въпреки че беше малко вероятно наистина да има нужда от това.Просто имаше секунди,в които дори той не знаеше какво да направи,когато се намираше в нейната комапния. Флей пое въздух и отговори на следващият й въпрос в типичен за него стил.
-Мисля,че вече виждам една подходяща дама.
След думите си присви клепачите си и я погледна,усмихвайки се на една страна.Даде знак на бармана за още едно уиски,което щеше да си отиде за нула време.След това отново върна вниманието си към Толедо.
-Ами теб какво те води тук,малко дразнителче?
Попита и се усмихна мило,което беше доста рядко срещано явление при него.Всички знаеха,че в 99% от времето той бе студен и малцина бяха късметлии,които бяха виждали усмивката му.

____________________________

[You must be registered and logged in to see this image.]
The story of my life
I'm Right,I'm Wrong,We always had the good and bad.And that will never change.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Henry Flemming
Хамелеон.
Хамелеон.

Posts : 707
Пари : 25211
Reputation : 29
Join date : 11.11.2012

Върнете се в началото Go down

Re: Карибите.

Писане by Elliеnor James di Toledo on Нед Дек 23, 2012 11:32 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
She’s just a girl and she’s on fire .. Hotter than a fantasy, longer like a highway

Сега отново си припомних колко секси беше Виктор.Дори само с усмивката си можеше да накара някоя жена да се влюби в него.А мен .. мен ли?! Мен ме побъркваше дори само с присъствието си.
Още от сега усещах на къде точно ще отидат нещата,но никак не ми пречеше ,напротив даже..Щях да бъда много щастлива да се позабавлявам с "малкото" ,както аз го наричах вампирче. Той всъщност беше доста стар,но за мен все още беше ,как да кажа ... тинейджър .При тези мои мисли се подсмихнах а след това побързах да отговоря на въпроса му.Думите едва ли щяха да са достатъчни за това се изправих бавно като отметнах русата ми къдрава коса назад и вперих сините си очи в него.Бавно се придвижих до Древният и се настаних доволно в скута му без да искам разрешение.Обвих ръка около вратът му и скръстих крака.Усещах,че малката черна рокля с която бях облечена,вече пречеше..
Погледнах го право в очите и от такова разстояние можех да си призная,че ме побиха тръпки.
- Липсваше ми Флейм.. Мисля,че трябва да се реваншираш - прошепнах тихо и прекарах ръка през лицето му нежно.
Дяволитата усмивка която се бе разляла по устните ми ,не можеше да слезе от тях а в погледа ми се виждаше ясно какво смятам да направя тази вечер с него.Не можех да отлепя погледът си от вампира.В момента в който се усетих близостта му и как големите му ръце ,изпитах емоции които не бях изпитвала от векове. Едва ли щях да мога да стоя още дълго време , кротка ...
- Аз съм тук ,защото знаех ,че ще те срещна отново - засмях се леко и взех уискито което държеше в ръката си.
Отпих една глътка от чашата и след това му я върнах обратно.Или щяхме да пием или щяхме да правим друго .. зависеше само от него

____________________________

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Kiss me hard before you go..

summertime sadness.

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Elliеnor James di Toledo

Posts : 34
Пари : 22536
Reputation : 4
Join date : 21.10.2012

http://worldofmagicrpg.bulgarianforum.net/forum

Върнете се в началото Go down

Re: Карибите.

Писане by Henry Flemming on Пон Дек 24, 2012 12:10 am

Ето защо Елинор толкова бе липсвала на г-н Флейм.Защото тя знаеше как да го подлуди само за секунда и да не изглежда жалка.Ел определено ценеше себе си и достойнството си,но както виждате ценеше и вампирът пред нея.Двамата всъщност доста си приличаха,може би това ги бе направило толкова близки.Но..дали има смисъл да говорим за минали неща,когато обстановката е толкова..гореща?Не смятам.
Виктор с радост пое тялото на Елинор в скута си и обгърна талията й с едната си ръка,а другата за момента бе оставил на бара.Върхът не езика му се спусна между устните му за да ги навлажни.Беше странно на вампир да му стане горещо,но сега с ръка на сърцето можех да кажа,че тялото на Виктор гореше.Всеки един мускул в него се напрягаше.Желанието му да я качи най-безсрамно на бара и да целува тялото й до полуда се усилваше все повече.Дълбоките глътки въздух,които поемаше изпълваха силните му гърди,а предизвикателният поглед на блондинката го подлудяваше.Пръстите на свободната му ръка се преместиха на рамото й и лекичко захванаха тънката презрамка на парчето плат върху тялото й.Спуснаха се надолу,но по пътя съвсем небрежно оставиха презрамката не напълно смъкната.Дъхът ми се разходи по нежната й кожа,а устните ми съвсем лекичко се долепиха до врата й,усещайки така познатият ми аромат на кожата й.Лека усмивка се появи на лицето ми.Бавно и нежно отместих един кичур,спускащ се пред лицето й.Допрях челото си до нейното и тихичко прошепнах:
-Да пием.
Отсякох и се усмихнах дяволито.Да,още на секундата можехме да простъпим към ужасно приятната част,но исках да се позабавляваме още преди това.Нямаше да е толкова сладко.

____________________________

[You must be registered and logged in to see this image.]
The story of my life
I'm Right,I'm Wrong,We always had the good and bad.And that will never change.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Henry Flemming
Хамелеон.
Хамелеон.

Posts : 707
Пари : 25211
Reputation : 29
Join date : 11.11.2012

Върнете се в началото Go down

Re: Карибите.

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите