Welcomee!
Latest topics
» Запазване на ликове!
Пон Окт 20, 2014 2:06 pm by Elena Gilbert

» Търся си другарче за рп
Нед Юли 06, 2014 7:13 pm by Stephanie Williams

» Нашите приятели.
Вто Юли 01, 2014 5:56 pm by Elena Gilbert

» everything you say is on fire {vivian&damon}
Съб Юни 28, 2014 7:21 am by Vivian Matthews ∞

» Търся си...
Пет Юни 27, 2014 4:33 pm by Gabriel.

» Търся си другарче за gif
Пет Юни 27, 2014 4:29 pm by Gabriel.

» the evolution of a human being [ Johnathan Clermont | Gabriel ]
Пет Юни 27, 2014 11:02 am by Elena Gilbert

» Връщане на герой
Чет Юни 26, 2014 8:55 pm by Rebekah Mikaelson

» but you are my family after all / Niklaus and Tatia
Сря Юни 25, 2014 11:58 am by Niklaus Mikaelson

Вход

Забравих си паролата!

Our team!
Екип.
Rebekah
Mikaelson
birth date
31.09.
occupation
unemployed
member group
Admin/Original
status
single
portrayal
Claire Holt
alias
Barbie Klaus
Elena
Gilbert
birth date
07.02.1989
occupation
unemployed
member group
Admin/Vampire
status
single
portrayal
Nina Dobrev
alias
Warrior Princess
Nadia
Winchester
birth date
12.08.
occupation
unemployed
member group
Mod./Vampire
status
single
portrayal
Lucy Hale
alias
Lady Stoneheart
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 4 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 79, на Нед Яну 20, 2013 6:55 pm
Посещения
Free web counter

Nightclub "Kiss&Fly"

Go down

Nightclub "Kiss&Fly"

Писане by Damon Salvatore on Нед Окт 21, 2012 4:59 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Damon Salvatore
Вампир.
Вампир.

Posts : 1257
Пари : 23108
Reputation : 22
Join date : 21.10.2012
Location : Mystic Falls

Върнете се в началото Go down

Re: Nightclub "Kiss&Fly"

Писане by Niklaus Mikaelson on Пет Ное 09, 2012 2:28 pm

Нощта вече беше завладяла Мистик Фолс, а Клаус имаше купища планове за вечерта. Разбира се нямаше как да изпълни всички, но щеше да избере най-удовлетворителните за тази вечер. Той знаеше начини как да се забавлява.. начини които биха отвратили останалите, но той си ги харесваше и винаги го караха да се смее.
Планираше да омае някое заблудено момиче, да го заведе у тях и цяла нощ да се наслаждава на компанията й, но най-вече на кръвта й. Клаус обожаваше това. Дори му беше нещо като хоби. А и момичетата не му бяха проблем. Дори без да им въздейства глупавите човешки създания се предаваха сами при чара му. А ако случайно му се паднеше някоя инатлива въздействието идваше на ред.
Клаус се облече и излезе навън. Надяваше се да срещне някое момиче по улиците, което да стане негова жертва.. Разхождайки се по улиците изведнъж забеляза позната фигура.. Едно русоляво момиче крачеше наперено по улиците на града и той не се затрудни при разпознаването й. Дори и да беше с гръб към него той можеше да я познае само по походката. Наперена и уверена. Само едно момиче в Мистик Фолс беше такова. Керълайн. Напоследък русокоската беше успяла да привлече вниманието на хибрида. Имаше нещо в нея, което я отличаваше от останалите момичета. Имаше някакво гордо и наперено излъчване, което Клаус харесваше. Обичаше жени със силни характери, които не позволяват на никого да ги командва, а точно обратното. Изпитваше симпатия към Керълайн и тя беше успяла да обсебе мислите му. Напоследък той често мислеше за нея, колкото и да не го показваше. Правеше комплименти.. опитваше се да спечели вниманието й, което не винаги се получаваше. Керълайн знаеше какъв е той така, че той трябваше да направи нещо повече от комплимент, за да я спечели.. Напоследък дори той се учудваше от тези негови намерения.. Все пак той беше Клаус, беше силен и безчувствен, а бе позволил на някакво момиче от Мистик Фолс, наскоро придобила се с дарбата на вампирите да го привлече. Но трябваше да си признае, че Керълайн не беше просто "някакво момиче". Той бе отркил нещо в нея, което другите момичета нямаха и вероятно нямаше и да имат. И колкото и безсърдечен да беше към останалите русокоската беше изключение.. Той успяваше да бъде себе си покрай нея и дори и бе показал части от другото си "аз". И колкото и Керълайн да си мислеше, че това е просто игричка той нямаше да се откаже..
Никлаус започна да върви след русокоската, така че тя да не го усети. Той си беше добър в "промъкванията". Момичето се беше насочило към някакъв нощен клуб. "Идеалното място", помисли си хибридът и се усмихна. Планът за кървавата му нощ щеше да се отложи. Сега имаше една още по-интересна идея..
Той влезе в клуба и седна на бара, на няколко стола разтояние от Керълайн. Тя явно се бе отнесла някъде, защото дори не забеляза, че е тук. Клаус повика бармана и му въздейства да занесе една водка на русокоската. Тази вечер изглежда щеше да бъде по-интересна отколкото я бе планирал..

____________________________

[You must be registered and logged in to see this image.]

I was angry with my foe
I told it not, my wrath did grow.
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Niklaus Mikaelson
Хибрид.
Хибрид.

Posts : 1938
Пари : 24284
Reputation : 31
Join date : 31.10.2012
Location : Mystic Falls.

Tattoos
Tatoo:

Върнете се в началото Go down

Re: Nightclub "Kiss&Fly"

Писане by Керълайн Форбс. on Пет Ное 09, 2012 7:14 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
***
Понякога на Каролайн и' се искаше да се забавлява като нормален човек. Липсваха и' нощите когато с приятели е ходила на барове и заглеждала момчета , танцувала е и не се е тревожила. Тази нощ бе една от тях. Обаче реши ,че вместо да яде сладолед и да гледа турски сапунки ще стане и ще излезе. Тази нощ не и' беше до депресия. Отиде до гардероба и избра една черна къса рокля и златен елек. Сложи си токчетата и си накъдри косата. След около половин час се стегна и излезе навън съвсем спокойно. Вечерта беше пълна с светлини. Клубовете тъкмо отваряха а по малките улички се чуваха рап-глупостите на момчетата. Крачеше бавно по улиците оглеждайки всеки човек който мине покрай нея. Очите и' все се спираха върхо гърлата им. Сякаш чуваше живото тупкане в сърцата им. Помисли ,че може би това не бе много добра идея. Макар че можеше да се контролира тя не бе от хората които трудно се изкушаваха. Ако някое момченце реши ,че тя е сладка можеше да стане беля която после щеше да завърши или с нов вампир или с нов гроб. Не искаше да убива никого но бе много нервна. Сякаш някой я наблюдаваше и четеше всяка нейна мисъл и я караше да мисли за кръв , кръв , кръв ...
Накрая намери един свестен клуб. Пред входа имаше "червен килим" и един бодигард седеше пред него.
- Името , госпожице. - препречи и' пътя мъжа. Гласът му бе груб и предизвикателен.
- Не ви трябва името ми. - изрече думите и погледна в очите му. Внуши му да я пусне и той я пусна. След това се обърна към хората които не можаха да влезнат и им каза:
- Айде влизайте докато не е късно. - след това взе тъмните очила от лицето му и си ги сложи. Изчака всички да влязат и тя след тях. Седна на един стол до бара.
- Едно уиски моля. - каза тя на келнера. Започна да се оглежда кой е в бара. През тъмните очила не можеше да вижда много добре защото и в бара бе тъмно но нямаше нищо интересно. Само обикновени момичета и момчета ...
Но си спря мисълта. Прикува очи върхо един мъж няколко стола до него. Би познала тази фигура навсякъде. Обърна рязко глава към неговата. Срещна очите му ...
- Клаус. - прошепна на себе си Каролайн. " Май това няма да бъде просто един нормален ден в бара ... "
btw: Сори ако е много малко , обикновенно не съм свикнала да пиша дълги постове Smile

____________________________

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
I'll wrap my hands around your neck
so tight with love, love, love.
A thousand times I tempted fate,
a thousand times I played this game,
a thousand times that I have said,
Today, today, today.

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Up in the air, chasing a dream so real.
I been up in the air.

avatar
Керълайн Форбс.
Вампир.
Вампир.

Posts : 1003
Пари : 22862
Reputation : 4
Join date : 24.10.2012

Tattoos
Tatoo:

http://freakvampires.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Nightclub "Kiss&Fly"

Писане by Niklaus Mikaelson on Пет Ное 09, 2012 7:36 pm


[You must be registered and logged in to see this image.]
*
На Керълайн не й трябваше особено много време, за да разбере кой по-точно е в бара .. или на три стола разтояние от нея. Клаус я гледаше и се засмя при обърканата й и изглежда малко ядосана физиономия. Едва ли тя бе дошла тук, за да се занимава с него, но изглежда това щеше да е неизбежда част от вечерта. В същия миг барманът донесе питието на Керълайн от Клаус с малко закъснение. Докато тя разговаряше с барманът, Клаус се озова на стола до нея и се усмихна доволно. Клаус почувтсва, че момичето е леко изнервено. Изглежда не е очаквала да се натъкне на негова милост. И би трябвало да знае, че няма да се отърве лесно. Тя беше като магнит за него, колкото и да не и се искаше..
- Как си любов? - попита я радостно Никлаус и повика бармана. От известно време прякорът "любов", който той й беше дал буквално заместваше името й. Клаус винаги я наричаше така, беше му станало навик.. Макар, че на Керълайн този прякор не й се нравеше особено..
- Още една водка и нека да е най-хубавата, която има тук. - заповяда той на бармана, който бе дошъл и веднага се зе с поръчката.
- Какъв късмет, че дойде точно тук, Керълайн.. Уплътни ми времето. - каза той и се засмя. След това поръчката му дойде и той отпи от водката. Течността сгря гърлото му, но в момента той искаше да пие нещо по-различно.. Водката беше хубава, но неможеше да замести това, за което всички вампири копнееха .. кръвта. Тук имаше много хора и беше тъмно, което улесняваше много. Може би след това щеше да си набележи някой и да се засити както трябва. Алкохолът не беше достатъчен. Той само залъгваше жаждата, но не беше нищо особено. А и дори не беше особено качествен..
Клаус върна вниманието си на Керълайн, която отпиваше от своето питие..

п.п.: супер е поста, то тоя моя е изключение ;дд
avatar
Niklaus Mikaelson
Хибрид.
Хибрид.

Posts : 1938
Пари : 24284
Reputation : 31
Join date : 31.10.2012
Location : Mystic Falls.

Tattoos
Tatoo:

Върнете се в началото Go down

Re: Nightclub "Kiss&Fly"

Писане by Керълайн Форбс. on Пет Ное 09, 2012 8:12 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
***
Врътна очи и отпи от своето питие.
-Как си любов? - Отново с това име. След случката в гората това бяха единствените думи в главата и'. Всякаш бяха фантом който я преследваше. "Любов" - той не можеше да я нарича така , тя не му бе никаква. Дори приятели не бяха.
- Клаус , на какво дължа тази чест ,че ме проследи до тук. Оу уау! Хибрид всъщност говори с мен! - иронията миришеше на синъо сирене , нямаше как да не я забележи. - Сериозно , какво искаш Клаус...
Намуси се и отпи от питието което бе отврат. Едва не го изплю върхо бармана който миеше чашите. Огледа се разсеяно но всъщност се опитваше да избегне погледа на Клаус който сякаш я сканираше и опитваше да запомни какъв цвят белъо носи. В клуба бе доста студено , тя закопча якето си и изпи последната глътка от уискито.
-Аух , това наистина е отвратително .. - каза на себе си.

п.п: Ех аз също пиша по толкос хД

____________________________

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
I'll wrap my hands around your neck
so tight with love, love, love.
A thousand times I tempted fate,
a thousand times I played this game,
a thousand times that I have said,
Today, today, today.

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Up in the air, chasing a dream so real.
I been up in the air.

avatar
Керълайн Форбс.
Вампир.
Вампир.

Posts : 1003
Пари : 22862
Reputation : 4
Join date : 24.10.2012

Tattoos
Tatoo:

http://freakvampires.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Nightclub "Kiss&Fly"

Писане by Niklaus Mikaelson on Пет Ное 09, 2012 8:47 pm

Защо всички си мислеха, че Клаус трябва да иска нещо, за да може просто да говоря с тях?! Това доста го дразнеше. Винаги трябваше да има изгода .. Е това понякога беше така, но това не означаваше, че дори и за един поздрав трябва да има причина.. А после Клаус бил лошия.. Ха-ха.
Той се засмя и отпи голяма глътка от водката си. Клаус огледа наоколо и не забеляза някой друг от нейните приятели, значи е дошла сама. А като джентълмен той разбира се й правеше компания. Все пак нямаше да я остави да кисне сама по столовете и да се налива с алкохол. Не беше възпитано да я подминава все пак. Можеше поне да я заговори, а той точно това правеше .. незнаеше защо му се сопка така .. явно не беше в добро настроение или просто самият Клаус й влияеше на нервите. Все пак той можеше и да е много досаден понякога, само че не и сега..
- Изглежда не си в настроение, любов. Нищо лошо не съм направил .. засега. - отвърна весело той и допи остатъка алкохол в чашата си, отново поръчвайки си. Вечерта изглежда щеше да е дълга, а алкохолът щеше доста да помогне и да разчупи леда. Не че при Клаус имаше проблем, но на Керълайн едва ли й се нравеше компанията му. Вероятно би предпочела да е сама отколкото с него в момента..
- Е, сърдитке пийни си още малко алкохол .. може да оправи киселото ти настроение. А и дойдох тук, защото виждам, че си нямаш компания и като един изискан джентълмен ти предлагам своята. Не можеш да ми откажеш.. - каза той и се усмихна. Не че имаше нещо смешно в момента, но усмивката му просто не слизаше от лицето му когато бе около русокоската. Тя имаше такова влипние върху него и той не спираше да се усмихва и смее.

____________________________

[You must be registered and logged in to see this image.]

I was angry with my foe
I told it not, my wrath did grow.
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Niklaus Mikaelson
Хибрид.
Хибрид.

Posts : 1938
Пари : 24284
Reputation : 31
Join date : 31.10.2012
Location : Mystic Falls.

Tattoos
Tatoo:

Върнете се в началото Go down

Re: Nightclub "Kiss&Fly"

Писане by Керълайн Форбс. on Съб Ное 10, 2012 12:37 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
***
-Мога и да не мога да ти откажа но мога да не ти обръщам внимание - тросна се Каролайн и нацупено обърна глава в другата посока като малко дете. След това се надвеси над чантата си и извади някаква тетрадка. Корицата бе розова а върхо нея с букви от списания пишеше " Забранено. ". Сложи я на бар плота и я отвори. Започна да драска в нея. Рисуваше. Тя не бе много добра ,но се учеше. Повечето рисунки бяха на вампири , вампирски зъби и ... Клаус. Макар ,че наистина не искаше да си признае изпитваше страхопочитание към него. Той бе единствения човек който наистина я плашеше защото знаеше на какво той бе способен. Но въпреки това като се загледа в очите му всеки страх изчезваше.. Обърна глава към него. Затвори тетрадката и се обърна.
- Извинявай Клаус .. Просто не съм в настроение за кървави вампирски драми. - промърмори. След това се заслуша в музиката. Бяха пуснали една много бавна песен. Беше една от малкото класики които и харесваха. Започна тихо да си я тананика..

____________________________

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
I'll wrap my hands around your neck
so tight with love, love, love.
A thousand times I tempted fate,
a thousand times I played this game,
a thousand times that I have said,
Today, today, today.

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Up in the air, chasing a dream so real.
I been up in the air.

avatar
Керълайн Форбс.
Вампир.
Вампир.

Posts : 1003
Пари : 22862
Reputation : 4
Join date : 24.10.2012

Tattoos
Tatoo:

http://freakvampires.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Nightclub "Kiss&Fly"

Писане by Niklaus Mikaelson on Нед Ное 11, 2012 5:55 pm


[You must be registered and logged in to see this image.]
***
Клаус обичаше да си вре носа на всякъде и този момент не направи изключение. След като Каролайн извади някаква розова тетрадка, която вероятно й беше дневника Клаус надника леко в нея. Имаше някакви рисунки, които той не успя да различи особено освен една. Той с учуда останови, че Каролайн го е рисувала. Това го направи поласкан. Не мислеше да й казва, че е видял какво има в тетрадката, защото вероятно Каролайн щеше да се ядоса и вероятно притесни. Затова предпочете да премълчи. Но мисълта, че тя го е рисувала и то не веднъж не излезе от главата му. Значи все пак не е останал незабелязан от русокоската..
- Както искаш Каролайн. Ако не си в настроение за "кървави вампирски игри", тогава имам още няколко идеи за нощта.. - отвърна той и се засмя при мислите, които мигом изникнаха в съзнанието му, вероятно и в нейното. Мисли, които вероятно тя не би искала да чуе, но и да не ги казваше тя вече се беше досетила. Усмивката не слезе от лицето му..
По едно време Каролайн започна да си тананика песента, която бяха пуснали. Изглежда й харесваше. Мигом му хрумна мисълта за танци. Можеше и да е малко странно да танцуват на бавна музика в нощен бар, но проблемът беше не това, а дали Каролайн щеше да се съгласи. Вероятно не. Сигурно последното, което иска да прави е да танцува с него, но си струваше да опита.
- Един танц? - попита я Клаус, като стана от стола си. Усмихна се чаровно и се вгледа в нея, очаквайки реакцията й. Вероятно щеше да се изсмее силно и да си тръгне, но той не беше страхливец. Каквото и да кажеше нямаше да му повлияе особено много. Но пък щеше да му хареса да танцува с нея. Поне тази вечер. И без това изглежда тя нямаше големи планове за вечерта.
- Е? - Клаус забеляза, че тя се взира в него, но не се засмя, противно на очакванията му. Вместо това се взираше безизразно в очите му. Той зачака отговора й..

____________________________

[You must be registered and logged in to see this image.]

I was angry with my foe
I told it not, my wrath did grow.
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Niklaus Mikaelson
Хибрид.
Хибрид.

Posts : 1938
Пари : 24284
Reputation : 31
Join date : 31.10.2012
Location : Mystic Falls.

Tattoos
Tatoo:

Върнете се в началото Go down

Re: Nightclub "Kiss&Fly"

Писане by Керълайн Форбс. on Нед Ное 11, 2012 7:13 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
***
- Добре. - каза Каролайн. Стана и оправи роклята си след което плавно хвана ръката му. Странеше от очите му защото ако погледнеше в тях сигорно щеше да се омагъоса. Беше нервна а стъпките и' сковани. Във въздуха имаше напрежение. Накрая се престраши и погледна в очите му. Започна да се отпуска в прегръдките му. За пръв път Каролайн не се боеше от него , за пръв път се почуства свързана с някой. Дори и да беше Клаус. От сковани стъпките и' стана грациозни и изтънчени , колкото беше възможно това в един бар. Дори не се огледа дали само те танцуват.
- Знаеш ли , ти не си толкова лош колкото другите си мислят. - прошепна му Каролайн докато го гледаше в очите. Искаше да го целуне , но не знаеше как той ще реагира - дали ще се засмее. Дали ще му хареса , или ще се вбеси. Никога не знаеше какво той ще направи. След като танцът свърши тя остана на място няколко секунди и се взираше в Клаус. След това го целуна и избяга от бара с вампирската си скорост паникъосано.
P.S. Малко се излпожих с тоя пост ама ;xx

____________________________

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
I'll wrap my hands around your neck
so tight with love, love, love.
A thousand times I tempted fate,
a thousand times I played this game,
a thousand times that I have said,
Today, today, today.

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Up in the air, chasing a dream so real.
I been up in the air.

avatar
Керълайн Форбс.
Вампир.
Вампир.

Posts : 1003
Пари : 22862
Reputation : 4
Join date : 24.10.2012

Tattoos
Tatoo:

http://freakvampires.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Nightclub "Kiss&Fly"

Писане by Niklaus Mikaelson on Нед Ное 11, 2012 7:49 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
***
Двамата се понесоха на дансинга в синхрон с музиката. Може би беше странно само те двамата да танцуват и то на бавна музика на такова място, където тя сигурно беше табу, но Клаус не се интересуваше от мнението на останалите. Дори факта, че изобщо я бяха пуснали си беше чист късмет и шанс, който той не изпусна. Наслаждаваше се максимално на момента.
След миг музиката свърши и двамата се спогледаха. След това съвсем неочаквано Каролайн приближи лицето си към неговото и го целуна.. и изчезна. Клаус съвсем не очакваше това. Може би да отиде на бара сякаш нищо не се е случило или пък просто да си тръгне, а частта с целувката беше на последно място от предположенията му. Но тя се случи и Клаус беше изненадан, но и в същото време доволен. Значи тя все пак изпитваше чувства към него..
"Не стой там така като идиот!", обади се вътрешния глас в него и Клаус мигом се върна на земята. След това с вампирската си скорост за част от секундата излезе навън пред клуба. Там я завари. Тя стоеше с гръб към него на десетина метра разтояние. Клаус отиде при нея.
- Каролайн.. - прошепна тихо и нежно името й до ухото й и обви с ръце талията й. Усети, че кожата й настръхна и тя се обърна с лице към него. Той не отделяше очи от нейните. Лицата им бяха на сантиметри разстояние едно от друго и Клаус можеше да усети дъхът й.. В следващия миг той притисна устните си към нейните и те се сляха в пламенна целувка. Клаус притисна тялото си плътно към нейното и ръцете му зашариха по тялото й. Не искаше да отделя устните си от нейните..

п.п.: супер ти е поста бе ;д

____________________________

[You must be registered and logged in to see this image.]

I was angry with my foe
I told it not, my wrath did grow.
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Niklaus Mikaelson
Хибрид.
Хибрид.

Posts : 1938
Пари : 24284
Reputation : 31
Join date : 31.10.2012
Location : Mystic Falls.

Tattoos
Tatoo:

Върнете се в началото Go down

Re: Nightclub "Kiss&Fly"

Писане by Керълайн Форбс. on Пон Ное 19, 2012 3:42 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
***
След като Клаус я целуна тя си изгуби ума. Ръцете му зашариха по тялото и'. Тя го зацелува още по-страстно. Задърпа го към тъмната уличка. Мислите и' бягага бясно в главата и'. Все едно бе взела наркотик и не можеше да мисли. Макар ,че знаеше ,че алкохола малко и въздейства тя наистина харесваше Клаус. Несъзнателно вампирските и' зъби порастнаха. Тя леко ухапа устната на Клаус. Кръвта която влезе в устата и' колкото и малко да бе я откъсна от транса в който бе попаднала след целувката на Клаус. Тя го харесваше , обаче не знаеше дали е готова на това ...
- Чакай малко , какво правим? - рече задъхана и объркана Каролайн. След това погледна в очите му чакайки истината.

____________________________

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
I'll wrap my hands around your neck
so tight with love, love, love.
A thousand times I tempted fate,
a thousand times I played this game,
a thousand times that I have said,
Today, today, today.

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Up in the air, chasing a dream so real.
I been up in the air.

avatar
Керълайн Форбс.
Вампир.
Вампир.

Posts : 1003
Пари : 22862
Reputation : 4
Join date : 24.10.2012

Tattoos
Tatoo:

http://freakvampires.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Nightclub "Kiss&Fly"

Писане by Niklaus Mikaelson on Сря Ное 21, 2012 9:16 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
***
Какво правят? Този въпрос също се завъртя в главата на Клаус, карайки го да се чуди дали наистина изпитва някакви чувства към Каролайн или това е просто някаква игра. Игра, която съзнанието му и чувствата му правеха. Не би трябвало той да може да обича. Това.. ами това не беше той. Никлаус отдавна не е чувствал нищо.. може би откакто се бе превърнал във вампир, а това си е мноого време. Дори и той вече не знаеше колко по-точно..
Но когато беше с нея той сякаш се променяше. Ставаше по-свободен, може би. Не трябваше да бъде страховития хибрид, а просто истинското си аз.. или поне миналото му аз. Каролайн умееше да го разсмива, дори и без да иска както и той нея. И може би.. само може би.. той изпитваше чувства към нея.. тя беше нещо повече от останалите индивиди тук.
Той се вгледа в очите й сякаш се опитваше да прочете мислите й, което за съжаление не умееше. Но успя да различи нещо в тях. Имаше някаква изкрица в тях, което го накара да си мисли, че може би можеше да има нещо повече между тях..
- Искам да те попитам нещо? - попита я съвсем сериозно той, гледайки я искрено в сините й очи. Тонът с който го изговаряше подсказваше, че това, което щеше да я попита беше наистина важно.
- Какво изпитваш към мен, Каролайн? - попита я той, все още взирайки се в нея, очаквайки най-лошото. Беше я нарекъл с цялото й име.. а не с "любов", както обикновено й казваше, за да я подразни.. Той зачака отговора й, който вероятно щеше да реши всичко оттук нататък.

____________________________

[You must be registered and logged in to see this image.]

I was angry with my foe
I told it not, my wrath did grow.
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Niklaus Mikaelson
Хибрид.
Хибрид.

Posts : 1938
Пари : 24284
Reputation : 31
Join date : 31.10.2012
Location : Mystic Falls.

Tattoos
Tatoo:

Върнете се в началото Go down

Re: Nightclub "Kiss&Fly"

Писане by Керълайн Форбс. on Чет Ное 22, 2012 4:57 pm

-Аз , аз .. - започна да заеква. Какво наистина чустваше към него? Мислите и' бяха объркани - не знаеше какво да прави. Изръси първите мисли които и' дойдоха. - Обичам те! Обичам начина по който ме наричаш "любов" , обичам начина по който ме разсмиваш.. Обичам начина по който се усмихваш и ти ми даваш сигорност. И не знам какво друго да кажа освен това ,че искам да бъдем заедно.
Говореше бързо. Като спря си пое дъх и се загледа в очите му очакващо. Как щеше да реагира той? Тя не знаеше дали Клаус е способен да я обича , или да обича някой. Отнасяше се със Ребека като всички други а тя му бе сестра. А Ребека го обичаше ...
- Клаус , можеш ли да ме обичаш?

/сори че поста е толкос малък/

____________________________

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
I'll wrap my hands around your neck
so tight with love, love, love.
A thousand times I tempted fate,
a thousand times I played this game,
a thousand times that I have said,
Today, today, today.

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Up in the air, chasing a dream so real.
I been up in the air.

avatar
Керълайн Форбс.
Вампир.
Вампир.

Posts : 1003
Пари : 22862
Reputation : 4
Join date : 24.10.2012

Tattoos
Tatoo:

http://freakvampires.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Nightclub "Kiss&Fly"

Писане by Niklaus Mikaelson on Пет Ное 23, 2012 9:20 am


Думите, които излизаха от устните на Каролайн караха Никлаус да си мисли, че се намира в някакъв сън.. някакво нереално място. Русокоската му бе казала думите, които той така съкровено се бе надявал да чуе от нея, но и знаеше, че беше невъзможно. Но явно стават и чудеса. Каролайн.. същата Каролайн, която го избягваше и не му обръщаше особено внимание.. Клаус стоеше преехласнато пред нея и я наблюдаваше. Все още неможеше да повярва на думите й.. Едва ли се шегуваше, начинът по който ги изричаше беше напълно истински и откровен, затова може би и той трябваше да постъпи така с нея. Небиваше да пропилява шанса си, който вероятно нямаше да се повтори. Може би вече беше време да осъзнае, че не само хората умеят да обичат, а и .. хм .. индивидите като него. Щеше да бъде грешка, ако я отхвърли само заради това.
- Каролайн.. - продума тихо той, взирайки се в кристалните й очи, които се взираха в неговите с очакване и той да й отвърне със същото.
- Преди много.. наистина много века, думата "любов" съвсем беше изчезнала от живота ми. Щом човечността ми ме напусна, заедно с нея и това чувство също си тръгна. Не изпитвах болка, тъга, състрадание.. само удоволствие от мъката на останалите.. Бях истинско чудовище.. Но сега.. когато съм с теб.. аз съм просто себе си. Сякаш съм отново онова момче, момчето, което не познаваше този свят на тези същества.. И това ми харесва.. - той приближи устните си към нейните и продължи да й говори с тих шепот. - Ти си тази, която ме прави щастлив, Каролайн.. И незнам какво бих правил, ако теб те нямаше.. - завърши и я придърпа към себе си в страстна и изпълнена с чувтсва целувка.. дълга и изпиваща.. След като тя свърши тя го гледаше учудено, невярващо но и .. влюбено..
- Този отговор стига ли ти.. любов? - каза той и се усмихна.

____________________________

[You must be registered and logged in to see this image.]

I was angry with my foe
I told it not, my wrath did grow.
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Niklaus Mikaelson
Хибрид.
Хибрид.

Posts : 1938
Пари : 24284
Reputation : 31
Join date : 31.10.2012
Location : Mystic Falls.

Tattoos
Tatoo:

Върнете се в началото Go down

Re: Nightclub "Kiss&Fly"

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите