Welcomee!
Latest topics
» Запазване на ликове!
Пон Окт 20, 2014 2:06 pm by Elena Gilbert

» Търся си другарче за рп
Нед Юли 06, 2014 7:13 pm by Stephanie Williams

» Нашите приятели.
Вто Юли 01, 2014 5:56 pm by Elena Gilbert

» everything you say is on fire {vivian&damon}
Съб Юни 28, 2014 7:21 am by Vivian Matthews ∞

» Търся си...
Пет Юни 27, 2014 4:33 pm by Gabriel.

» Търся си другарче за gif
Пет Юни 27, 2014 4:29 pm by Gabriel.

» the evolution of a human being [ Johnathan Clermont | Gabriel ]
Пет Юни 27, 2014 11:02 am by Elena Gilbert

» Връщане на герой
Чет Юни 26, 2014 8:55 pm by Rebekah Mikaelson

» but you are my family after all / Niklaus and Tatia
Сря Юни 25, 2014 11:58 am by Niklaus Mikaelson

Вход

Забравих си паролата!

Our team!
Екип.
Rebekah
Mikaelson
birth date
31.09.
occupation
unemployed
member group
Admin/Original
status
single
portrayal
Claire Holt
alias
Barbie Klaus
Elena
Gilbert
birth date
07.02.1989
occupation
unemployed
member group
Admin/Vampire
status
single
portrayal
Nina Dobrev
alias
Warrior Princess
Nadia
Winchester
birth date
12.08.
occupation
unemployed
member group
Mod./Vampire
status
single
portrayal
Lucy Hale
alias
Lady Stoneheart
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 4 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 79, на Нед Яну 20, 2013 6:55 pm
Посещения
Free web counter

Из гробището

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Go down

Из гробището

Писане by Damon Salvatore on Нед Окт 21, 2012 4:34 pm

First topic message reminder :

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Damon Salvatore
Вампир.
Вампир.

Posts : 1257
Пари : 23108
Reputation : 22
Join date : 21.10.2012
Location : Mystic Falls

Върнете се в началото Go down


Re: Из гробището

Писане by Niklaus Mikaelson on Нед Яну 27, 2013 12:05 pm

Колко трогателно! Елена се опитваше да спаси Деймън, а глупакът продължаваше да предизвиква Никлаус. Сцената, която се разиграваше пред очите му бе достойна за нискобюджетна холивудска драма. Но изглежда и двамата не разбираха смисъла на присъствието му. Ако хибридът целеше да нарани Елена, отдавна щеше да го е направил. Ако искаше да си вземе още една доза от кръвта й, то вече щеше да го е направил. Вместо това, той я срещна съвсем случайно и прояви в достатъчна степен тактичност, за да я изслуша. Това бе една от малкото нормални срещи между двамата. И точно в този момент Деймън се появи и провали всички усилия, които Древният полагаше.
- Колко жалко... - промърмори Клаус, гледайки вкопчените едни в други ръце на Деймън и Елена. - А си мислех, че ти си по-различен от Стефан. Греша ли или ти бе по-забавния брат, онзи без чувства и угризения? Малката Гилбърт изглежда е успяла да влезе и под твоята кожа. - усмихна се.
Постепенно добронамереното поведение на Никлаус отстъпи мястото си и съзнанието му започна да рисува всевъзможни начини, по които да накаже Деймън Салватор за дръзкото му поведение. А безсмислените брътвежи на Гилбърт го вбесяваха допълнително. Разбира се, лицето му не издаваше нищо от случващото се вътре в него. Устните му продължаваха да се разтеглят от малка, едва забележима усмивка, а погледа му, с нескрита насмешка, преминаваше от Елена към Деймън.
- Елена, не смятах, че ме мислиш за толкова глупав. Следващият път, когато решиш да направиш подобен опит да ме заблудиш, поне се постарай повече. Държанието ти е нелепо и обидно. - продължаваше да говори спокойно. - Колкото до теб, глупак такъв.... - за секунди се озова до него, впивайки погледа си в сините му очи. - Пробий гръдния си кош и хвани сърцето си. - нареди и с усмивка проследи движението на ръката му, която мигновено се насочи към указаното място. Ребрата му поддадоха на натиска със силно пукане, а веднага след като сграбчи сърцето си, лицето му се изкриви от болката.
- Млъкни, Елена. Ще ти откъсна езика ако кажеш и на думичка. - предупреди я хибрида и отново върна вниманието си върху Деймън. - Нима трябва да направя още нещо, за да ти докажа, че заплахите ти са напълно ненужни? Не можеш да ме спреш, независимо колко силно го искаш. Как мислиш, достатъчно героично ли ще бъде ако те накарам сам да изтръгнеш сърцето си, за да осигуриш по-дълъг живот на Елена? Поне веднъж прояви малко здрав разум. А сега се изправи и ако дръзнеш отново да ме заплашиш, ще те изкормя! - изкрещя накрая. - Но, щом така или иначе си тук, смятам, че е добре да разбереш къде е братчето ти. Хайде, Елена, разкажи му. Кажи му какво се случи със Стефан и най-вече защо.

____________________________

[You must be registered and logged in to see this image.]

I was angry with my foe
I told it not, my wrath did grow.
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Niklaus Mikaelson
Хибрид.
Хибрид.

Posts : 1938
Пари : 24284
Reputation : 31
Join date : 31.10.2012
Location : Mystic Falls.

Tattoos
Tatoo:

Върнете се в началото Go down

Re: Из гробището

Писане by Rebekah Mikaelson on Нед Яну 27, 2013 12:23 pm

-А пука ли ми какво е поведението ми?!
Сопнах се и изгледах хибридът с цялата ненавист и омраза,която изпитвах към него.Изобщо не бе важно за мен какво мислеше един луд хибрид,който бе погълнат от манията си да създава долни подобия на него.
В един миг осъзнах как ръката на Деймън се откъсва от моята,а щом чух наредбата на Клаус зениците ми се разшириха,а дъхът ми спря.Не можеше да го кара да извърши това,какво бе това безобразие?!Не ме интересува колко наивна и глупава бях в момента,но да причини нещо на Деймън,лош ход.
В мигът,в който ми каза да разкажа на Деймън какво се е случило със Стефан ми се искаше да го убия.Как очакваше да му кажа толкова лесно?!Как очакваше да му кажа тук и сега?Ха,това бе пълна пародия,но щом щяхме да разиграваме театър..
Клаус казваше колко съм наивна,как бих направила всичко за братята,но не мисля,че го осъзнаваше напълно,не мисля,че осъзнаваше до каква степен това е истина.Може би отново щях да допусна грешка,но само в неговите очи.
Послушах го,не казах нищо,но можех да направя.Запазих пълно самообладание над тялото и реакциите си.Докато Клаус се правеше на велик и измъчваше по най-долния начин Деймън,направих няколко крачки назад.Погледът ми се стрелна към земята и щом съзря нещо подобно на дървен кол,ръцете ми го грабнаха.
-Да видим как ще правиш глупавите си хибриди,ако съм мъртва!
Изрекох с гняв и в следващия миг колът се забиваше в тялото ми,пробивайки стомаха ми.Усетих как дишането ми се забави и погледът ми се замъгли,образите вече бяха размазани,не можех да фокусирам нищо.В следващия момент тялото ми се озова паднало на земята.

____________________________

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Beauty queen of only eighteen,

She had some trouble with herself.

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Rebekah Mikaelson

Posts : 2704
Пари : 24982
Reputation : 28
Join date : 21.10.2012

http://thevampdiaries-rpg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Из гробището

Писане by Damon Salvatore on Нед Яну 27, 2013 1:15 pm

Деймън наблюдаваше всяко едно действие от страна на Майкълсън.Всяка една негова стъпка,всеки един замах с ръка.Не отделяше погледът си от него.тъй като във всеки един момент можеше да очаква нещо,което нямаше да му се понрави ни най-малко.
-Не,не грешиш.Аз все още съм и винаги ще бъда по-забавният брат!-Клаус нямаше никаква представа колко забавно на Деймън му идваше да му откъсне главата.
Не му харесваше начина,по който хибрида говореше на Елена.Всъщност въобще не му харесваше,че той беше толкова близко до нея.
Доближавайки се до него,Деймън изправи лицето си,като гледаше Клаус с цялата си надменност.Искаше да му покаже колко много го ненавиждаше всъщност.Понякога се чудеше дали той не беше човекът,който мразеше най-много.Най-вероятно.Но думите му накараха вампира да замръзне на място.Но нямаше какво друго да направи.В следващият миг беше пробол ребрата си,докосвайки собственото си сърце.Болката беше неописуемо ужасна.Красивото му лице се беше изкривило в гримаса,която показваше колко много го болеше.
Изръмжа зловещо,когато Клаус се обърна към Елена и я заплаши.Обърна се отново към него и започна да му говори нещо,но думите просто минаваха покрай Деймън,като фон.Не го интересуваха думите му. И тогава мирисът на прясна кръв се разнесе наоколо.Деймън извади ръката от гърдите си и веднага се обърна към мястото,откъдето идваше миризмата.Това,което видя го накара да отвори широко сините си очи.Затича се веднага към нея и побърза да махне подобието на кол от стомаха и.Вампирът захапа китката си и я подаде на Елена,която малко по-малко започваше да губи съзнание.
-Ще те убия знаеш ли!Защо постъпи толкова глупаво!По дяволите Елена!-ядосваше се той.Защо го се беше опитала да го спаси по този нелеп начин.Нямаше смисъл.По-добре беше Деймън да умре,отколкото да прави животът на Елена черен.Тогава един въпрос изникна в съзнанието му и той обърна поглед към Клаус.
-Какво е станало със Стефан?

____________________________


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
I never changed.
I just learned.

[You must be registered and logged in to see this image.]  [You must be registered and logged in to see this image.]
Revenge?Nah,i'm too lazy.I'm gonna sit here and let karma Fuck you Up.
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Damon Salvatore
Вампир.
Вампир.

Posts : 1257
Пари : 23108
Reputation : 22
Join date : 21.10.2012
Location : Mystic Falls

Върнете се в началото Go down

Re: Из гробището

Писане by Niklaus Mikaelson on Нед Яну 27, 2013 2:01 pm

"Да видим как ще правиш глупавите си хибриди,ако съм мъртва" бе единственото, което достигна до ушите на Никлаус. И след това усети острата миризма на кръв, която пропи въздуха. Очите му се разшириха от ужас и той рязко обърна глава към Елена. И гледката едновременно го вбеси и разтревожи.
Разбира се, ужасът, който се четеше в очите на Деймън нямаше нищо общо с това, което изпитваше хибрида. Ако Салватор се страхуваше от възможността да изгуби жената, която обича, то Никлаус изпитваше искрен ужас от перспективата да изгуби единствения си източник на хибриди. Ако Елена умреше, тогава всичко, сторено до този момент нямаше да има никакво значение. Защото само нейната кръв можеше да умножи армията му от хибриди.
- Не! - изкрещя и понечи да се приближи до нея, за да й помогне, но в същия миг видя, че Деймън вече бе до нея. Кръвта му свърши работата си и скоро раната започна да изчезва. Хибридът видимо си отдъхна. Но в същото време в съзнанието му се появи друга идея, много по-ужасна от смъртта на Елена.
- Махни се от нея, Деймън! - заповяда и се приближи до тях. Момичето бавно започваше да идва в съзнание. Хибрида изблъска Салватор настрани и пое тялото на Гилбърт в ръце. - Хайде, моя малка Елена. Не можем да си позволим да загубим така безценния ти живот, нали? - усмихна се, докато тя бавно започваше да отваря очи. И когато го направи, той побърза да й въздейства, лишавайки я от възможността да посегне на живота си отново. И щом се увери, че въздействието му е подействало, той й помогна да се изправи и я пусна.
- О, да... Стефан. Искаше ми се Елена да ти разкаже трогателната история, но изглежда честта ще бъде моя. - усмихна се. - Онзи Стефан, който добре познаваш и е влюбен до полуда в Елена... умря. На негово място се възроди "Изкормвача". И доколкото съм запознат, кръстосва Щатите, убивайки невинни мъже и жени.

____________________________

[You must be registered and logged in to see this image.]

I was angry with my foe
I told it not, my wrath did grow.
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Niklaus Mikaelson
Хибрид.
Хибрид.

Posts : 1938
Пари : 24284
Reputation : 31
Join date : 31.10.2012
Location : Mystic Falls.

Tattoos
Tatoo:

Върнете се в началото Go down

Re: Из гробището

Писане by Rebekah Mikaelson on Нед Яну 27, 2013 2:24 pm

Бях погълната от тъмнина..чувах единствено гласове,не можех да разбера какво точно казваха,но знаех кои са.Усетих как солена течност се опитваше да влезе през устните ми в организма ми.Вкусът беше отвратителен,но не можех да помръдна.Едва след няколко минути усещах как се връщам в съзнание.Бавно отворих очите си,а над мен видях Деймън,а след това и Клаус.И двамата се бяха надвесили над мен.Все още не можех да се изправя,чувствах тялото си твърде слабо,но гневът в мен отново се връщаше.Не биваше да ме спасяват,не биваше!Всичко щеше да приключи,Клаус нямаше да може да създава хибриди,а Деймън,Джеръми и всички останали най-накрая щяха да са свободни без да се страхуват в кой момент някой може да им забоде нож в гърба и да отнеме живота им.
В един миг усетих как той ми въздействаше.Кучи син!Знае си..знаех си..но след миг просто кимнах потвърдително,докато Клаус ми помогна да се изправя.
Чух въпросът на Деймън и сякаш сърцето ме заболя,сякаш някой ме намушка отново.Тялото ми трепереше,а щом погледнах за миг надолу видях как целите ми дрехи бяха обляни в кръв.
-Дей..съжалявам.Аз съм виновна.
Поклатих глава,опитвайки се да спра напиращите сълзи в очите ми.Направих няколко крачки към него.Вече знаех какъв ще е следващия ход на хибрида,затова знаех и какво да кажа на Деймън.Обвих лицето му с дланите си и го погледнах право в очите.
-Виж..не се отказвай,намери го и го спаси,знам,че можеш,Дей.Знам,че ще успееш.Не се опитвай да ме спасиш,недей.Той ще ме пусне рано или късно.Сега единствено..Стефан е важен.
След думите ми една сълза се търкулна по бузата ми,а ръцете ми обвиха тялото му в силна прегръдка.
-Не се отказвай..
Прошепнах в ухото му,а устните ми нежно целунаха бузата му.
-Да тръгваме,Клаус.
Прехапах долната си устна,поглеждайки към древния с отвращение,но и с едно примирение.Знаех,че няма какво да направя.Но Деймън можеше,той можеше да спаси Стефан.

____________________________

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Beauty queen of only eighteen,

She had some trouble with herself.

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Rebekah Mikaelson

Posts : 2704
Пари : 24982
Reputation : 28
Join date : 21.10.2012

http://thevampdiaries-rpg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Из гробището

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите