Welcomee!
Latest topics
» Запазване на ликове!
Пон Окт 20, 2014 2:06 pm by Elena Gilbert

» Търся си другарче за рп
Нед Юли 06, 2014 7:13 pm by Stephanie Williams

» Нашите приятели.
Вто Юли 01, 2014 5:56 pm by Elena Gilbert

» everything you say is on fire {vivian&damon}
Съб Юни 28, 2014 7:21 am by Vivian Matthews ∞

» Търся си...
Пет Юни 27, 2014 4:33 pm by Gabriel.

» Търся си другарче за gif
Пет Юни 27, 2014 4:29 pm by Gabriel.

» the evolution of a human being [ Johnathan Clermont | Gabriel ]
Пет Юни 27, 2014 11:02 am by Elena Gilbert

» Връщане на герой
Чет Юни 26, 2014 8:55 pm by Rebekah Mikaelson

» but you are my family after all / Niklaus and Tatia
Сря Юни 25, 2014 11:58 am by Niklaus Mikaelson

Вход

Забравих си паролата!

Our team!
Екип.
Rebekah
Mikaelson
birth date
31.09.
occupation
unemployed
member group
Admin/Original
status
single
portrayal
Claire Holt
alias
Barbie Klaus
Elena
Gilbert
birth date
07.02.1989
occupation
unemployed
member group
Admin/Vampire
status
single
portrayal
Nina Dobrev
alias
Warrior Princess
Nadia
Winchester
birth date
12.08.
occupation
unemployed
member group
Mod./Vampire
status
single
portrayal
Lucy Hale
alias
Lady Stoneheart
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 5 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 5 Гости

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 79, на Нед Яну 20, 2013 6:55 pm
Посещения
Free web counter

Разяснение за расите

Go down

Разяснение за расите

Писане by Rebekah Mikaelson on Нед Окт 21, 2012 3:59 pm

Древните вампири или още наречени първородните са по-силни и много по-стари от другите. Могат да въздействат на обикновените вампири и не могат да умрат като тях. Смъртта им може да бъде причинена само с кол от бял дъб, но естествено и тук има уловка. Дървото е специално, най-старото в историята. Първото дърво с върбинка.

Вампирите са зли възкръснали мъртъвци, които пият човешка или животинска кръв. Човек може да бъде превърнат във вампир само ако умре и в системата му има вампирска кръв. Но за да завърши трансформацията трябва да пие човешка кръв или в противен случай ще умре. Новородените са по-слаби и по-импулсивни. Те са безсмъртни същества, не могат да стареят на външен вид. Животинската кръв прави вампира по-слаб, но успява да го задържи жив. Могат да изключват чувствата си ако пожелаят. Умеят да въздействат на обикновените хора и да контролират съзнанието им, карайки ги да изпълняват желанията им. Среброто може да ги нарани, както и добре познатата билка на име върбинка. Ако вампир приема ежедневно от билката и организма му привикне към нея, той става до известна степен неуязвим към нея. Без специален амулет от вещица не могат да излизат на слънце, защото ще изгорят. Могат да бъдат убити единствено с дървен кол, забит в сърцето. Когато дълго време не приемат кръв, силите им отслабват, стават по-свирепи, докато накрая тялото им се мумифицира до ново приемане на кръв.

Върколаците са свръхестествени същества, които стареят. Те са смъртни, но това не ги прави по-малко опасни. Те се влияят от луната и при пълнолуние приемат вълчата си форма. Трансформацията е много болезнена и понякога води до временна загуба на паметта. При силни емоции и гняв очите им променят естествения си цвят на златисто кафяво. Билката, която ги наранява се нарича вълче биле. По-силни са от обикновените хора и развиват по-голяма скорост. Рефлексите им са почти съвършени.

Вещицата/вещера е човек, надарен със специални умения. Вещерството се предава на поколенията в рода - от родителите на децата. Въпреки силите си обаче, вещерите не са имунизирани, нито пък безсмъртни, а най-обикновени и крехки хора. Могат да използват различни заклинания, които им помагат. Те са дръзки, неподлежащи на контрол от някой друг. Някои вещици/вещери имат специални амулети, които им помагат да увеличат силата си. Нямат особено доверие на вампирите и дори ги мразят, тъй като в миналото са били техни подчинени.

Хората са смъртни, могат да стареят и умират. Няма нищо свръхестествено в тях.

Ловците са по-силни от хората, но все пак хора, запознати с всички (или с повечето) свръхестествени същества. Те се борят с тях, излагайки живота си на опасност и силна доза адреналин. Тяхната цел е да ги убиват и защитават хората от тях.

Демоните са свръхестествени същества, деца на Ада. Техен създател е Луцифер, падналия ангел. Демоните са негови слуги. Те живеят в пъкъла, обградени от огън, пустощ и прах, където никой здраво мислещ не иска да попада. Те нямат материално тяло, освен ако не обладаят нечие чуждо. Тогава вземат неговото лице и могат свободно да се прибивават по света. Ако напуснат тялото-приемник, те излизат във формата на гъст, черен дим. Те са безсмъртни и много силни. Могат да бъдат наранени от светена вода, но не и от кръстове. Ако попаднат в дяволски капан не могат да излязат от него, освен ако част от капана не бъде изтрит. Умират само от специален нож, но това ги връща единствено в Ада. Най-сигурния начин за напълното убиване на демон е чрез изгаряне на тялото, принадлежащо на демона приживе.

Ангелите са безсмъртни, свръхестествени същества, деца на Бог. Те имат за цел да пазят хората и да ги защитават. Миролюбиви са и приятелски настроени. Истинското тяло на ангела е във вид на ослепителна бяла светлина, която ако попадне в пряк изглед от някого може да изгори очите му. Те са силни, притежават дарбите да бъдат невидими, да се телепортират, да лекуват, а по-силните – дори да съживяват. По-силни са от демоните и лесно могат да ги убият. Също като тях, ангелът трябва да си избере тяло-приемник, за да слезе на земята, но това става единствено с неговото съгласие. Освен това, човекът ставащ приемник трябва да бъде вярващ и почитащ Бог. Имат силата да унищожат цели градове. Могат да умрат само от специално ангелско острие, което всеки ангел притежава. Те живеят в Рая, който е техен дом.

Смъртните грехове са добре познатите на човека Похот, Чревоугодничество, Алчност, Леност, Гняв, Завистничество, Горделивост. Когато някой от греховете е в близост до някого, могат да усилят чувството му за грях, в зависимост кой точно от тях е до човека.

Конниците са Война, Глад, Смърт, Епидемии. В миналото са били подчинени на Луцифер, но щом оковите, които са го държали в клетката са били счупени, те някакси се освобождават от контрола му. Имат специални пръстени, които са източници на силите им. Именно тези четири пръстена са и ключа към отварянето на клетката, в която е затворен Дяволът.

Духовете-те са мъртви,но душите им не са преминали отвъд.Ако имат недовършени дела и изпитват голям прилив на емоции могат да създадат различни ситуации.Ако са по-стари и могъщи могат да взимат предметите в ръцете си.

Боговете-те създателите на света.Едни от най-могъщите създания.Имат човешки облик,но притежават множество различни дарби.

Самодивите-При мръкване самодивите отиват край води — езера, вирове, извори — събличат се голи, къпят се, перат дрехите си и ги простират да съхнат на лунна светлина, пазейки зорко да не ги открадне някой. След това се събират на една и съща поляна в най-отдалечените гъсти гори, наречена хорище и цяла нощ играят боси вълшебно хоро. Обичат музиката, особено мелодиите на кавала, затова често отвличат овчари, като ги карат да им свирят. Самодивите се страхуват от слънчевата светлина, поради което на развиделяване бързо напускат хорището и се скриват.

Хибридите-те са същества от кръстоска между различни видове.Най-често срещани хибриди са тези,на човек и вампир.При хибридите трябва задължително майката да е човек,при раждането на детето.
Има и втори вид хибриди,такива,които са съчетание то различни раси,с помощта на трудни заклинания,които малцина вещици умеят.

В последните дни, точно преди Бог да установи своя идеал, Луцифер установил псевдо идеал-имитиращ Божия, но с център материализма и атеизма. Антихриста е копие на "Иисус", но в най-лошата Му светлина, той е е синът на гибелта и хаоса, единствената му цел е пълната разруха. Антихриста не може да бъде убит, но е възможно да бъде наранен и забавен с осветено и сребърно оръжие. Кръвта му е черна и съдържа в пъти повече енергия, сила и магия от всички останали. Истинския цвят на очите му е искрящо син, но той се показва най - често когато Антихриста се храни. Свръхестествена кръв, човешки емоций и души, единствено с това той набавя силите си.

____________________________

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Beauty queen of only eighteen,

She had some trouble with herself.

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Rebekah Mikaelson

Posts : 2704
Пари : 26802
Reputation : 28
Join date : 21.10.2012

http://thevampdiaries-rpg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Разяснение за расите

Писане by Rebekah Mikaelson on Нед Мар 24, 2013 10:51 am

Антихристите са белязани и проклети от Бог на безсмъртие. Прогонени и от Рая, и от Ада. Те са полу хора, полу демони, но много по-силни и от двете. Могат да се телепортират за секунди само чрез мисъл, превръщат всяка фантазия в реалност и да предизвикват малки трептения на земята, само ако стискат юмруците си. Най-силни са, когато Луцифер е на земята. Скрити са от погледите на Ангелите и Демоните. Всичко, което заповядат се сбъдва.

Древните Вещици са изчезващо общество. В 21 век имат малка популация, но огромно мощ. Те са най-силните същества. Няма наказания за тях, няма невъзможни неща. Те контролират всичко. Създатели са на всички заклинания и прочие. Най-древните и могъщи магии се пазят от тях.

____________________________

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Beauty queen of only eighteen,

She had some trouble with herself.

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Rebekah Mikaelson

Posts : 2704
Пари : 26802
Reputation : 28
Join date : 21.10.2012

http://thevampdiaries-rpg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите